Tatjanas Drøm 3/2-2007

Jeg har hatt noen få kraftige drømmer før i mitt liv, men dette er en av de aller sterkeste. Jeg befant meg i et hus sammen med noen andre,  jeg gikk mot et vindu i det rommet jeg var i og tittet ut og opp mot himmelen, der kunne jeg se flere lysfenomen som beveget seg i nærheten av en stor og rund sfære, nærmest roterende som en galakse, en stor åpning på himmelen. Jeg husker jeg ble nesten paralysert av dette synet og skjønnheten som utspilte seg på himmelen. I neste sekund kunne jeg se et enormt stort, kule lignende objekt som nærmest ble skutt ut av denne sfæren i en utrolig høy hastighet.  Lyset var så kraftig at jeg nesten ble blendet av det, og objektet som lignet på en slags stor sol kom rasende ned mot huset jeg var i, og jeg husker at jeg spontant tenkte at OK, det er nå det skjer!

I samme øyeblikk vendte jeg ryggen til vinduet og kastet meg ned på gulvet og begynte å krype bortover gulvet, og i det samme øyeblikket kjente jeg et kraftig nedslag og alt ble blendende lyst. Så følte jeg en enorm kraft sveipe over meg, huset og hele stedet jeg befant meg på og en sky av røyk veltet over meg og resten av området i det jeg tenkte, nå har det virkelig skjedd! Alt ble mørkt et øyeblikk og idet jeg kom til meg selv igjen var jeg og noen flere på tur opp i et slags stort romskip som svevde langs en fjellhylle. Jeg husker at jeg la merke til at det lå flere døde fugler/kråker nære rundt dette skipet. Vi fløt nærmest opp av oss selv og inn i skipet der det befant seg andre mennesker som så ut som oss, men de snakket til oss med telepati (vi fikk servert en slags plante te og små kjeks). De sa at hvis vi nå skulle forlate skipet å ”dra ned igjen” for å se etter hvordan det stod til der nede så måtte vi ta forhåndsregler og være veldig forsiktige.

Vi fikk utdelt ”en manns skip” som skulle frakte hver enkelt av oss ned. Jeg erindret at jeg satt i et av disse skipene og betraktet et øde område som var dekket av sand og en gråaktig røyk som lå tett over stedet/jorden. Jeg kunne se noen andre mennesker som vandret rundt og virket svært forvirret. Jeg betrygget dem om at alt var i orden og at det ikke var noe å frykte, alt skulle bli bra igjen og at vi var der for å hjelpe til. Etter dette våknet jeg til i sengen min og følte sterkt nærværet av denne kraftige drømmen i meg, og i det jeg la meg for å sove litt til befant jeg meg rett tilbake i samme drømmen igjen, og dette skjedde atter en gang til før jeg stod opp og kledde på meg.