Vil fortelle en spes..en "drøm" jeg har hatt. I forkant fikk jeg beskjed i meditasjon a jeg skulle f være med..men at det ikke var føste gang, men første gang jeg skulle huske det etterpå.

Jeg blir "hentet", står plutserlig foran et blankt fartøy. Ikke så stort. Vegg som åpner seg. Går inn og ser det samme senatiet kan en sisom din kontakt på siden her, Arve Jacobsen. Flere sitter rundt denne spesielle "blå" kantede saken midt på gulvet. De er unge voksne, pene mennesker, intet unormalt med dem, men de har uniformer som ser sølvaktige ut. Jeg kjenner med en gang jeg kommer inn at jeg kjenner dem. Ingen ny erf likom å gå inn der. Alt føles kjent. Kjenner at de elsker meg, og jeg dem. En inderlig følelse. Vi snakker sammen en stun. Husker ikke så mye nå, synd jeg ikke skrev ned med en gang fordi jeg vet jeg husket noe rett etterpå. men vet det handlet om hvorfor de var her, gjøre meg oppmerksom på at vi er et team, en familie som skal gjøre dette sammen. Måtte huske dette nå sa de, men at jeg også har kontakt med dem hele tiden selv om ikke min "våkne" bevissthet vet så mye. Bare vagt. Så plutserlig skjer det noe. I løpet av et par tre sek er de forandret, utseende, for så like fort å komme tilbake i den form de først var. Jeg ble rystet av sjokk som et støt kan ikke forkalre det, men alt var som før da de var "på plass" igjen. Utseende de hadde i de få sek det stod på var noe helt annet enn mennesklig slik vi kjenner det.. kan ikke beskrive detaljer, gikk så fort, men store øyne, stort hode etc.

Like fort er de seg selv igjen og sier at jeg må vite at ikke alt trenger å være slik det ser ut til i livet. At det var viktig at jeg forstod det. Men at vi var av det samme, jeg var en av dem. Intet er umulig, var også en replikk jeg husker. Siden husker jeg ikke mer.

Jeg våknet raskt etterpå...

 Og er så lei meg for å måtte forlate dem.

Kjente savnet av dem så intenst. Har erindringer av hvordan det er der jeg er fra/der de oppholder seg. Det stemte bra med den video som Faune sendte meg her og gråt som en unge sa jeg så den her....En foredragsholder fra statene forteller fra kontakter med "folk" fra Andromeda.

Jeg vet de er mine, jeg er en av dem.