2008/4/10 Merete

Hei Rune

Takk for bøkene. Fikk dem i går. Jeg begynte å lese med en gang og glemte helt av tiden, så jeg holdt på å komme for sent på jobb.....

Min bror, Geir blir nok veldig glad for boken han får. Spennende lesning!

 

Ellers har jeg hatt noen spesielle drømmer igjen, så jeg tror at jeg har vært mye ute på astral reise.

I en av drømmene var faktisk du med og jeg husker den helt klart og deltaljert. Vi fløy i en farkost og jeg pekte ut av vinduet for å vise deg hvor jeg og pappa så den ufoen på 90- tallet. Da vi kom rett over det stedet ble vi "sugd" eller utrolig fort forflyttet til et helt annet sted som ikke virket jordisk. Jeg husker at jeg tenkte at vi sikkert reiste igjennom en slik tidstunell. Vi fløy lavt over et vakkert landskap og fargene var utrolig sterke og pene. På en ås lå et stort steinhus med flere runde spir, som en festning eller et gammelt slott. En grusvei snodde seg oppover mot denne bygningen og på veien gikk to skikkelser. Det var en mann i brun kjortel og en ung jente. Jeg tenkte at de måtte bli redd når de så denne farkosten vi kom i. Men i det samme jeg hadde tenkt det, så mannen opp og vinket glad til oss. (som om dette ikke var noe unormalt ). Jeg snudde meg og oppdaget at både broren og moren min også var der. I farkosten var det en lang korridor med dører på hver side. Jeg hadde en sterk følelse av at det var mange ombord der, men så ingen. Det virket som om vi var på en slags "omvisning". Landskapet utenfor var utrolig flott med vakre trær, rosebusker og grønt gress. Alt så veldig friskt og fullkomment ut. Denne drømmen skiller seg veldig ut fra andre "vanlige " drømmer jeg kan ha og de glemmer jeg fort. Denne er som "spikret" fast i hukommelsen, uten at jeg har gjort noe spesielt for å huske den i ettertid.

 

Ellers har jeg lagt merke til, at de nettene jeg er på jobb (hvilende nattevakt) sover jeg på en annen måte enn hjemme. Da blir bare alt svart når jeg legger meg og våkner ikke før det er morgen. Jeg ligger jo bak låst dør og ingen savner meg hvis jeg blir hentet fysisk. Har ikke skjønt helt hvorfor jeg havnet i den jobben der, men begynner å ane at det nok er noe slikt som ligger bak?? Det gir i allefall gjenklang i meg, selv om jeg ikke husker noe av at jeg faktisk blir det. Tror du at det er noe hold i det eller?

 

så til det mer jordiske...her er været fortsatt helt nydelig med strålende sol. Det er litt kald vind, men i solveggen er det helt skjønt. Krokusen er kommet opp i bedet, men enda er det snøskavel i hagen...Det begynner å bli vår her og nå er det lyst helt til i ni,ti-tiden om kvelden. Det er så skjønt å ha lyset tilbake etter vinteren. Bare en måned igjen til midnattsolen er her. Håper at dere ikke får flom, men er det meningen og nødvendig, så kommer den vel. Vi må jo bare innrette oss etter tiden vi lever i.

 

Nå har jeg hele 4 dager fri fra jobbing. Herlig med pusterom innimellom!

Håper du har det fint og ønsker deg en fantastisk god helg!

 

Klem fra

Merete